Stoiximan Super League

Εξετάζει Μάξι Ροντρίγκες ο Παναθηναϊκός!

Ένα… Κτήνος για τον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, υπάρχει ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Μάξι Ροντρίγκες, με τον Τάσο Νικολογιάννη να επιβεβαιώνει στον ΣΠΟΡ FM πως έχει προταθεί

Μία σπουδαία προσωπικότητα -ακόμη και στα 36 του- φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον «γερόλυκο» Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, μόλις την Παρασκευή (21/7)!

Μάλιστα, όπως μετέδωσε-επιβεβαίωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Λατινοαμερικανός μεσοεπιθετικός έχει, πράγματι, προταθεί στους «πράσινους» και η περίπτωσή του εξετάζεται!

Οι… συστάσεις για τον ''Fiera'' (ελληνιστί, «κτήνος») περιττεύουν, καθώς μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα, έναν πραγματικό ηγέτη, με πλούσια καριέρα σε Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, που έχει καταγράψει, μάλιστα, 57 συμμετοχές και 16 γκολ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, από το 2003 ως το 2014.




Ακόμη, μάλιστα και τώρα, που βαδίζει στα 37 του (τα κλείνει τον ερχόμενο Γενάρη), ο Μάξι Ροντρίγκες είχε «γεμάτες» σεζόν, κάνοντας… παπάδες με τον Νάτσο Σκόκο στη Νιούελς -ωσότου οι δρόμοι τους χωρίσουν, φέτος.

Ενδεικτικά, το 2016, σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνίστηκε σε 17 ματς, πετυχαίνοντας επτά γκολ, το 2015 σε 29, «γράφοντας» δέκα και το 2014 έπαιξε σε 18 παιχνίδια, σημειώνοντας 11 τέρματα! Την τελευταία τριετία, δηλαδή, όπου είχε για συμπαίκτη τον «υδραυλικό», ο Ροντρίγκες είχε φουλ αγώνες στα πόδια του, οπότε δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό…

Από το 2012, δε, όταν και επέστρεψε στη γενέτειρά του για χάρη της αγαπημένης του Νιούελς, πήρε… σπίτι του το περιβραχιόνιο του αρχηγού, οδηγώντας την ομάδα από το Ροζάριο στον τελικό του πρωταθλήματος Αργεντινής, το 2013!




Πρόκειται για τον ορισμό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, καθώς διατηρεί άψογη φυσική κατάσταση -και για αυτό, άλλωστε, είναι σε θέση να παίζει ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο και μάλιστα, να θεωρείται ο πιο ποιοτικός παίκτης του πρωταθλήματος!

Για τα… πόδια του, άλλωστε, ενδιαφέρονται, ήδη, ομάδες, τόσο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού (Πενιαρόλ από Ουρουγουάη, Τίγκρες από Μεξικό και Ντάλας, Ατλάντα από MLS), ενώ, πλην του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι προσπαθούν να τον ξαναφέρουν στη γηραιά ήπειρο, όπως, για παράδειγμα, η Τζένοα!

Δεδομένα, πάντως, ο Μάξι Ροντρίγκες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, στην -τρομερά- φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη Τύπου, όπου έβαλε ακόμη και τα κλάματα(!), ανακοινώνοντας το τέλος από τη Νιούελς, δεν σκοπεύει να φορέσει άλλη φανέλα ομάδας της πατρίδας του, πλην εκείνης των «λεπρών».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x