Stoiximan Super League

Εξετάζει Ρόμο ο Ατρόμητος

Μία από τις θέσεις που επιδιώκει ενίσχυση ο Ατρόμητος το φετινό καλοκαίρι είναι αυτή του τερματοφύλακα, αφού ο Αντρέι Γκορμπούνοφ δεν θα ανανεώσει και στη λίστα υπάρχει το όνομα του Ράφαελ Ρόμο.

Από τη στιγμή που ο Χαβιέρ Ούμπιντες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητου, οι «κυανόλευκοι» βάζουν μπροστά την ενίσχυση του ρόστερ σε ένα καλοκαίρι που είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν πάνω από 10 μεταγραφές.

Μία από τις θέσεις που δεδομένα θα ενισχυθούν οι «κυανόλευκοι» είναι αυτή του τερματοφύλακα, καθώς ο Αντρέι Γκορμπούνοφ που ήταν τα τελευταία τρία χρόνια η βασική επιλογή αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ρωσίας που του προσφέρουν πολύ υψηλότερα συμβόλαια από αυτά που είχε μέχρι σήμερα.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτό του Ράφαελ Ρόμο, που τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού και είχε εξαιρετική παρουσία. Παρ’ όλα αυτά, ο διεθνής με την εθνικής Βενεζουέλας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ακριβώς λόγω της απόδοσής του, μεταξύ των οποίων και του ΑΠΟΕΛ και ο ανταγωνισμός είναι έντονος.

Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες τα κυπριακά ΜΜΕ παρουσίαζαν δεδομένη τη μεταγραφή του δίμετρου (1.97) γκολκίπερ στους πρωταθλητές, γεγονός που σίγουρα αυξάνει το δείκτη δυσκολίας για τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x