Stoiximan Super League

Εξετάζει Χέμεθ η ΑΕΚ, στο «κάδρο» και Κονσεϊσάο

Κοινή η αίσθηση πως ο Τιμούρ Κετσπάγια μένει στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι να… φύγει. Εξετάζεται η περίπτωση του Πάκο Χέμεθ, με τον οποίο υπήρξε και επαφή. Σενάριο και για τον Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Ασαφές παραμένει το τοπίο για τον προπονητή της ΑΕΚ. Μετά τη χθεσινή σύσκεψη βγήκε προς τα έξω πως ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει στον πάγκο του, την ώρα που κάποιες πηγές αναφέρουν πως η στήριξη της διοίκησης στον Γεωργιανό προπονητή είναι πραγματική και κάποιες άλλες πως απλώς μένει μέχρι να… φύγει, δηλαδή να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Το δεύτερο δεν απέχει από την πραγματικότητα, ωστόσο στην «Ένωση» δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μία ακόμη βιαστική επιλογή προπονητή. Στη χθεσινή σύσκεψη έγινε ουσιαστική κουβέντα αντικατάστασης του Κετσπάγια και μάλιστα έπεσαν ονόματα στο τραπέζι. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», συζητήθηκε το όνομα του Πάκο Χέμεθ. Ο 48χρονος προπονητής απολύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου από τη Γρανάδα και ήδη λέγεται πως έχει υπάρξει επαφή με την πλευρά του. Ο Ισπανός έφτιαξε το όνομά του κυρίως στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου έμεινε από το 2012 μέχρι τον περασμένο Μάιο, όταν και αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Φυσικά, δεν είναι η μόνη περίπτωση στα υπόψη. Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έναν προπονητή που την είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν (το 2012). Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι επίσης ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Γκιμαράες το Μάιο. Έχει δουλέψει επίσης σε Ολιανένσε, Ακαντέμικα και Μπράγκα, ενώ ήταν και βοηθός στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ διαθέτει εμπειρία από την Ελλάδα έχοντας παίξει στον ΠΑΟΚ από το 2008 μέχρι το 2010. Πρόσφατα προτάθηκε στον Ατρόμητο, αλλά το κασέ του κρίθηκε απαγορευτικό.

Στην ΑΕΚ δεν θα προβούν σε βιαστικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται το τοπίο να ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από επαγγελματικό ταξίδι στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x