Ισπανία

Εξετάζει Ζλάταν και Φαλκάο η Ρεάλ!

Επιτακτική κρίνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «μερένχες» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ραδαμέλ Φαλκάο.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μπει οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ραδαμέλ Φαλκάο, καθώς ο Σαντιάγκο Σολάρι επιθυμεί την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού, που θα λύσει το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας της «βασίλισσας».

Σύμφωνα με την «Sport», οι δύο στράικερ αποτελούν ρεαλιστικές επιλογές για βραχυπρόθεσμη ενίσχυση και οι Μαδριλένοι θα επιχειρήσουν να τους αποκτήσουν με 6μηνο συμβόλαιο.

Ο 37χρονος πλέον «Ίμπρα», πέτυχε 22 γκολ σε μόλις 25 εμφανίσεις του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και το συμβόλαιο του φτάνει προς το τέλος του, γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες των «μερένχες».

Ο Φαλκάο δεν έχει καταφέρει να βρει τη φόρμα του στη Μονακό, όπου είναι προτελευταία στη βαθμολογία της Ligue 1 και φέρεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει.

Η περίπτωση του Φαλκάο είναι φυσικά πολύ πιο εύκολη από αυτή του Ζλάταν, καθώς ο Σουηδός έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο του Λος Άντζελες, ενώ δεν ενδιαφέρεται για συμβόλαιο μικρής διάρκειας.

Το όνομα όμως της Ρεάλ, ίσως αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στο να πειστεί να αγωνιστεί στην Ισπανία. Ο Φαλκάο από την άλλη ψάχνει να βρει την χαμένη φόρμα του και μια αλλαγή παραστάσεων ίσως τον βοηθήσει.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x