Stoiximan Super League

Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στον ΠΑΟΚ (audio)

Ημέρα συσκέψεων και αποφάσεων η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, που εξετάζει τον τρόπο αντίδρασης μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι καταγγέλλουν για τον Αρετόπουλο.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί οργή για τα όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1), από τις διαιτητικές αποφάσεις μέχρι και τη φιλοξενία.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» βράζουν με τον διαιτητή Αρετόπουλο και τον βοηθό Αλεξέα. Αναφέρουν πως ο δεύτερος κακώς δεν σήκωσε σημαία στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ προσθέτουν πως έκοψε λανθασμένα τον Ροντρίγκες στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο για τον πρώτο, τα παράπονα δεν εστιάζονται απλώς στη μη αποβολή του Μιλιβόγεβιτς, αλλά εκτείνονται μέχρι τη συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως υπάρχουν μάρτυρες πως ο ρέφερι δεσμεύτηκε πως θα διέκοπτε οριστικά το ματς σε περίπτωση τρίτης διακοπής, πράγμα που δεν έκανε μετά τα καπνογόνα που δημιούργησαν… ομίχλη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σαν να μην έφτανε αυτό, στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Αρετόπουλος πήγε στα αποδυτήρια και απαίτησε την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο ουσιαστικά απειλώντας με τις προβλεπόμενες κυρώσεις (αφαίρεση βαθμών).

Πέρα από τη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παράπονα και για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού καταγγέλλοντας φραστικές επιθέσεις κατά του Βλάνταν Ίβιτς και άλλων μελών της αποστολής, από αγνώστους αλλά και τον Φρανσουά Μοντέστο, ενώ καυτηριάζουν και τη συμπεριφορά δημοσιογράφων κατά του προπονητή της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα έχουν συσκέψεις μέσα στη μέρα για να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν. Τα περί ένστασης για το κύρος του αγώνα δεν επιβεβαιώνονται και θεωρείται δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού οι πιθανότητες δικαίωσης είναι σχεδόν μηδαμινές. Στις τάξεις της ΠΑΕ αναζητούν έναν τρόπο ουσιαστικής αντίδρασης, που όμως δεν θα πλήξει αγωνιστικά/βαθμολογικά την ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση της λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, καθώς καθυστέρησε να αναχωρήσει από την Αθήνα. Υπενθυμίζεται πως η αποστολή είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη πριν τον αγώνα με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν. Πάντως χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς την Τετάρτη ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί την ΑΕΛ για το Κύπελλο (17:15) και την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επίσης στην Τούμπα.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή «Αντεπίθεση»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x