Stoiximan Super League

Έξι εκατ. € θέλει η Μπέρνλι για Ντεφούρ

Ο Μπέσνικ Χάσι ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τις μεταγραφικές του επιθυμίες, επισημαίνοντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως ο Στίβεν Ντεφούρ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Μπέσνικ Χάσι ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τις μεταγραφικές του επιθυμίες, επισημαίνοντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως ο Στίβεν Ντεφούρ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του λιμανιού.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες “πηγές” στην Αγγλία (άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει από “πρώτο χέρι” το συγκεκριμένο θέμα) η Μπέρνλι ζητά τουλάχιστον έξι εκ. ευρώ για να συζητήσει την παραχώρηση του διεθνούς άσου.

Με δεδομένο άλλωστε ότι το περασμένο καλοκαίρι η αγγλική ομάδα έδωσε 8,5 εκ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως και η Μπέρνλι θέλει να πάρει πίσω ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που δαπάνησε.

Πάντα με βάση την ίδια “πηγή”, μια αγγλική και μια ισπανική ομάδα έχουν ήδη “χτυπήσει” την πόρτα του αγγλικού συλλόγου για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τον Ντεφούρ και άκουσαν το ποσό που προαναφέραμε.

Μέχρι στιγμής πάντως όλα είναι σε φιλολογικό επίπεδο αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή τι μέλλει γενέσθαι αλλά είναι δεδομένο πως μια τέτοια μεταγραφή δεν είναι εύκολη.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως δεν είναι μόνο τα έξι εκ. ευρώ που φέρεται να ζητά η Μπέρνλι αλλά και τα χρήματα του ίδιου του παίκτη, που αγγίζουν το 1,5 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Αν συνυπολογίζει κάποιος και τα χρήματα για την εφορία, τότε καταλαβαίνει πως για την πρώτη χρονιά η μεταγραφή του Ντεφούρ φτάνει σχεδόν στα 10 εκ. ευρώ.

Όπως προαναφέραμε οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κάνουν ότι περνά απ' το χέρι τους για να ικανοποιήσουν τη μεταγραφική επιθυμία του νέου τους προπονητή αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο δύσκολη είναι η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x