Stoiximan Super League

Ανοίγουν τα χαρτιά τους Μίχελ και Στανόγεβιτς

Την πρώτη του επικοινωνία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και ο Μίχελ θα εξηγήσει τον λόγο που επέλεξε τον Σέρβο τεχνικό.

Στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τον Σέρβο τεχνικό θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και στους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος από την πλευρά του θα εξηγήσει τον λόγο που κατέληξε στον …χρονο προπονητή.

Ο Σλοβάκος παράγοντας αναμένεται να προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι ο άνθρωπος που έτρεξε το θέμα του προπονητή και φυσικά είναι ο πρώτος που ασχολείται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, πέντε ώρες αργότερα (στις 19:00) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία θα απουσιάζουν εννιά παίκτες που έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια από τη διοίκηση και θα είναι παρόντες οι περισσότεροι από εκείνους που είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί από τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x