Super League 2

Εξηγήσεις μεν, αλλά…

Συζήτηση είχαν χθες στα Σπάτα Δέλλας και Μπάγεβιτς μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από δηλώσεις του. Εξηγήσεις από τον τεχνικό της ΑΕΚ, αλλά… αποφάσεις στο τέλος της σεζόν από τη διοίκηση.

Χαμηλώνουν οι τόνοι στην ΑΕΚ μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στις τάξεις της ομάδας από τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα την Τετάρτη, με τις οποίες κρατούσε αποστάσεις από την απόφαση της διοίκησης να τιμωρήσει τρεις ποδοσφαιριστές για πειθαρχικούς λόγους, ενώ κάποια λόγια του για τους τραυματισμούς παικτών ερμηνεύτηκαν ως αιχμές για συνεργάτες του. Μάλιστα φημολογείται πως κάποιοι εξ αυτών ένιωσαν θιγμένοι από τα λεγόμενά του κι έφτασαν να θέσουν ακόμη και ζήτημα παραίτησης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πέρασε χθες από τα Σπάτα και είχε για αρκετή ώρα συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας στο γραφείο του. Σε αυτή ο «Κολοσσός» φέρεται να έδωσε στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ εξηγήσεις για τα όσα ανέφερε λέγοντας πως δεν ήθελε να αφήσει αιχμές για τη διοίκηση ή τους συνεργάτες του και τονίζοντας πως το θέμα πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές.

Το θέμα είναι αμφίβολο αν… λύθηκε, αλλά τουλάχιστον φαίνεται πως η «μπόρα» περνά, καθώς προέχει να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά το τέλος της θα ληφθούν αποφάσεις. Η αλήθεια είναι πως ο Δέλλας δεν είναι σε καμία περίπτωση όσο ακλόνητος ήταν μέχρι προ ενός μήνα και η αντικατάστασή του στο τέλος της σεζόν δεν είναι καθόλου απίθανη. Και όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους…

Μέσα σε όλα αυτά, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπου με έναν βαθμό εξασφαλίζεται και μαθηματικά η επιστροφή στη Super League, αλλά ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Τη θέση του Μπακάκη, που χθες χειρουργήθηκε, θα πάρει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γεωργέας, καθώς ο Ρόβας δεν υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x