Αγγλία

Εξιλεώθηκε και η Τσέλσι!

Μετά τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι εξιλεώθηκε για τον αποκλεισμό της στο Champions League, καθώς επικράτησε 2-1 της Λέστερ στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup!

Συμπληρώθηκε το «καρέ» στο Κύπελλο Αγγλίας!

Έστω και αν ζορίστηκε, η Τσέλσι, με το γκολ του Πέδρο στην εκπνοή, σχεδόν, του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, επικράτησε 2-1 της Λέστερ εκτός έδρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού!

Eκεί, θα «συναντήσει» Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επίσης εξιλεώθηκαν (κάπως) για τον αποκλεισμό τους μεσοβδόμαδα στο Champions League, αλλά και τη Σαουθάμπτον, την οποία και θα αντιμετωπίσει για την είσοδό της στον μεγάλο τελικό της 19ης Μαίου, στο «Γουέμπλεϊ».

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, πάντως, ήταν και πάλι νωθρή, βλέποντας στο 76' τον Βάρντι να ισοφαρίζει το γκολ του Μοράτα από το 43', στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί, όπως προείπαμε, ο Πέδρο, ο οποίος είχε περάσει μόλις στο 92' στον αγωνιστικό χώρο, λύτρωσε τους «μπλε» με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την ολέθρια γκάφα του Σμάιχελ, να κάνει... έξοδο του Μεσολογγίου!

Στο δεύτερο ημίχρονο του έξτρα χρόνου, οι «αλεπούδες» τα έδωσαν όλα, προκειμένου να ισοφαρίσουν εκ νέου, για να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τους Λονδρέζους να παίρνουν το «εισιτήριο» για τους «4» της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x