Γερμανία

Εξοργισμένος ο Ρουμενίγκε με τον Λεβαντόφσκι

Την οργή του Κάρλ-Χάιντς Ρουμενιγκε προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στο περιοδικό «Spiegel», .

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild», ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και παλιός «θρύλος» της Μπαγερν Μονάχου, Κάρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, «έστρεψε τις βολές» του εναντίον του επιθετικού της ομάδας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Συγκεκριμένα το ηγετικό στέλεχος ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του διεθνούς Πολωνού στράικερ, ο οποίος στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel» πριν από λίγες μέρες, είχε ασκήσει έντονη κριτική για τη μεταγραφική πολιτική των Βαυαρών, που πάει βήματα πίσω τους «κόκκινους» του Μονάχου, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για το μέλλον του συλλόγου.

«Φαίνεται ότι ο Ρόμπερτ είναι συγχυσμένος από τις μεταγραφές της Παρί. Αυτή την στιγμή εργάζεται σε εμάς και αμείβεται με πολύ καλά λεφτά. Λυπάμαι για τις δηλώσεις του. Ήδη από πέρυσι στον αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος με την Φράιμπουργκ εξαπέλυε αβάσιμες κατηγορίες προς του συμπαίκτες του. Όποιος επικρίνει τον σύλλογο τον προπονητή, ή τους παίκτες της ομάδας θα έχει να κάνει μαζί μου», δήλωσε μεταξύ άλλων στη «Bild», ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x