Αγγλία

Έξω για 3 εβδομάδες ο Φελαϊνί

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έφυγε από τo ματς με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη με πρόβλημα στο γόνατο που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 20 μέρες.

Άσχημα τα νέα για τον Ζοσέ Μουρίνιο που δεν θα υπολογίζει τις υπηρεσίες του Μαρουάν Φελαϊνί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ενώ δεν γνωρίζει αν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο υψηλόσωμος Βέλγος ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και μάλιστα έγινε αλλαγή από το 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι εξετάσεις, την επόμενη μέρα, έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο Ρομέλου Λουκάκου έλειπε από τον αγώνα του Σαββάτου εξαιτίας ενόχλησης που ένιωσε στον αστράγαλο, ο οποίος θέτει εν αμφιβόλω και την συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με την Κύπρο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζει ο συνάδελφός του στον πάγκο της Εθνικής Βελγίου να μην ρισκάρει και να αφήσει εκτός ομάδος και τον Λουκάκου στο ούτως ή άλλως αδιάφορο ματς με τους Κύπριους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x