Stoiximan Super League

Ρίσκο Μπέντο: Άφησε εκτός Τσόρι και Μάριν για το ντέρμπι

Έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Τσόρι Ντομίνγκες. Έξω, όπως συμβαίνει τελευταία και ο Μάριν, ποιοι άλλοι «κόπηκαν».

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο στην αποστολή που ανακοίνωσε για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο Φάληρο.

Ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να «κόψει» τον Τσόρι Ντομίνγκες για λόγους τακτικής, μένοντας ουσιαστικά μόνο με τον Φορτούνη δεκάρι. Κι αυτό γιατί εκτός έμεινε και ο Μάριν, που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Βέβαια, τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του τεχνικού τιμ, δεδομένου πως δεν βρισκόταν στους «εκλεκτούς» ούτε στα ματς με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστάνα...

Από 'κει και πέρα, δεν υπολογίζεται ο ανέτοιμος Ντε Λα Μπέγια και οι Σιόβας-Ρομαό, οι οποίοι εξίσου δεν είναι ανάμεσα στους 18.

Η ερυθρόλευκη αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x