Stoiximan Super League

Έξω ο Περέιρα, μέσα ο Βίτορ

Ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα νέα προέκυψαν στον προπόνηση της Πέμπτης για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε τον Μιγκέλ Βίτορ να επιστρέφει, αλλά τον Φακούντο Περέιρα να μένει εκτός.

Σκληρή δουλειά, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος -και το ερωτηματικό που έχει τεθεί στην ημερομηνία επανέναρξής του- συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη συνεχίζει το πρόγραμμά του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, με την ελπίδα να έχουν μειωθεί τα αγωνιστικά προβλήματα μέχρι τότε.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» είδε και τον Φακούντο Περέιρα να μένει εκτός του κανονικού προγράμματος, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

Ο Εγιάλ Γκολάσα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία, ενώ οι Φάνης Τζανδάρης και Δημήτρης Παπαδόπουλος έκαναν για ακόμα μια προπόνηση πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν ανάρρωσε απ’ την ίωση που τον ταλαιπωρεί και συνέχισε τη θεραπεία στο γόνατο, αντίθετα με τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ανάρρωσε και εντάχθηκε στην προπόνηση κανονικά.

Η προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά το μεσημέρι (12.00) της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει οικογενειακό φιλικό στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x