Stoiximan Super League

Εξωδικαστικός συμβιβασμός για Παναθηναϊκό

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις δύο εταιρείες που είχαν καταθέσει αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής.

Σε συμφωνία με τις δύο εταιρείες κατασκευής και φροντίδας χλοοτάπητα ήρθε το τριφύλλι. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες «GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE AE» είχαν καταθέσει αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της "πράσινης" ΠΑΕ για τα οφειλόμενα τους.

Ωστόσο οι άνθρωποι του τριφυλλιού ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγόρους των δύο εταιρειών και κατάφεραν να έρθουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί τους για την αποπληρωμή της οφειλής ύψους 156.000 ευρώ, ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση σε εκδίκαση.

Συγκεκριμένα πρόταση αφορά σε άμεση πληρωμή 15.000 ευρώ κι επιπλέον 41.000 ευρώ σε δύο δόσεις στους επόμενους δύο μήνες. Επίσης θα δοθούν 100.000 ευρώ τον Φλεβάρη του 2018 με εκχώρηση μέρους της τελευταίας δόσης της Κοπεγχάγης από τη μεταγραφή του Ζέκα.

Τα έγγραφα του διακανονισμού αναμένεται να παρουσιαστούν εντός της σημερινής ημέρας στην ΕΕΑ ώστε να αποσυρθεί η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της πράσινης ΠΑΕ. Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός αποφεύγει έναν ακόμη εμπόδιο και τις επιπτώσεις που θα ακολουθούσαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x