Stoiximan Super League

Εξώδικο η Super League, αγωγή η Nova και οι διαιτητές… απλήρωτοι

Χάος στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη Super League να στέλνει εξώδικο στη Nova για την καθυστέρηση καταβολής δόσης, το συνδρομητικό να απαντά με αγωγή και τη FIFA να πιέζει για πληρωμές στους διαιτητές.

Δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

Η κόντρα της Super League με τη Nova μαίνεται, με το συνεταιρισμό να στέλνει χθες εξώδικο στο συνδρομητικό κανάλι για την καθυστέρηση της καταβολής της πρώτης δόσης (έπρεπε να είχε κατατεθεί την περασμένη Δευτέρα). Στο κανάλι της Κάντζας, ωστόσο, δεν θορυβήθηκαν και φέρονται να ετοιμάζουν αγωγή με την οποία θα ζητούν τη μείωση του αντιτίμου των 33,6 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν. Έτσι είναι αμφίβολο αν η Nova θα καταβάλει όχι τη δόση των 6,5 εκατ. ευρώ μέσα στον Αύγουστο, αλλά έστω κι ένα μικρό μέρος της.

Μέσα σε όλα αυτά, η Super League πιέζεται πλέον και από τη FIFA να εξοφληθούν οι διαιτητές που παραμένουν για τέσσερις μήνες απλήρωτοι και τους οφείλεται συνολικά περίπου 1 εκατ. ευρώ! Ο συνεταιρισμός έχει εισπράξει 900.000 ευρώ από τη χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά από αυτό μόνο 250.000 ευρώ θα καταβληθεί στους διαιτητές. Η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του απεσταλμένου της FIFA, Μπιόρν Βασάλο και ο νέος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Περέιρα, επιμένουν στην ταχύτερη δυνατή εξόφληση των διαιτητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x