Αγγλία

Εξωφρενικά πράγματα πίσω από το Λέστερ-Έβερτον!

Μαυραγορίτες χρυσαφίζουν και κάτοχοι διαρκείας τα δανείζουν έναντι αμοιβής. Αποκλεισμός στους πονηρούς οπαδούς. Πενταψήφιο το νούμερο της τιμής εισιτηρίου για ματς που η Λέστερ μπορεί να κάνει φιέστα.

Απίστευτα παιχνίδια πίσω από την αναμέτρηση της Λέστερ με την Έβερτον.

Δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι στο «King Power Stadium». Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι κι αρκετοί εκτιμούν ότι κόντρα στα «ζαχαρωτά» ενδέχεται να γίνει η φιέστα για την κατάκτηση της Premier League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε (37). Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, την… κάψα που υπάρχει στον κόσμο της ομάδας όσο και σε απλούς φιλάθλους να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου την Κυριακή στις 7 Μαΐου.

Αυτό φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν πολλοί. Στην μαύρη αγορά και κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποιοι προσπάθησαν να πουλήσουν εισιτήρια για το ενδεχομένως ιστορικό ματς φτάνοντας τις τιμές στα ύψη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του BBC, οι Αρχές εντόπισαν άτομο που προσπάθησε να πουλήσει ένα μαγικό χαρτάκι έναντι… κρατηθείτε… 15.000 λιρών!!!

Από τα «χοντρά», όπως φαίνεται, παιχνίδια που παίζονται πίσω από την συγκεκριμένη αναμέτρηση της Λέστερ δεν λείπουν και μερικοί οπαδοί της και μάλιστα οι πιο πιστοί, αφού μιλάμε για κατόχους διαρκείας. Κάποιοι εξ αυτών, λοιπόν, προτίθενται να παραχωρήσουν την θέση τους δανείζοντας την κάρτα τους φυσικά με το αζημίωτο.

Οι «αλεπούδες» εδώ και μέρες βρίσκονταν σε συνεργασία με τις Αρχές και το μεσημέρι του Σαββάτου εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια. Σε αυτή αφού προειδοποιούν τον κόσμο να προμηθεύεται εισιτήρια μόνο από επίσημα σημεία πώλησης γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο «King Power», ενημερώνουν πως ήδη μικρός αριθμός οπαδών-κατόχων διαρκείας τιμωρήθηκε με πολυετή αποκλεισμό. Μάλιστα, καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση να προβεί σε καταγγελία μέσω της ομάδας.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x