Stoiximan Super League

Έκτακτο ΔΣ στη Super League μέχρι την Τετάρτη

Αμηχανία έως και απόγνωση επικρατεί στο γκρουπ των «μικρότερων» ομάδων της Super League μετά την οριστική ματαίωση της πρεμιέρας – Κρίσιμο ΔΣ του συνεταιρισμού μέχρι την Τετάρτη.

Όπως αναμενόταν ο Σταύρος Κοντονής ανέβαλλε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η πλειοψηφία των ομάδων που αποτελούν το γκρουπ των «μικρότερων» ομάδων της Super League δεν υποδέχθηκαν με ικανοποίηση αυτή την απόφαση.

Ο λόγος αφορά τα ταμεία αυτών των ΠΑΕ, τα οποία είναι… άδεια. Μετά τη σημερινή εξέλιξη πλησιάζει για ακόμα μια φορά το ενδεχόμενο η ΝOVA να ζητήσει αποζημίωση από τη Λίγκα για το γεγονός ότι όλο τον Αύγουστο δεν θα έχει μετάδοση του ακριβότερου προϊόντος της, εξέλιξη που ούτε που θέλουν να ακούν τα αφεντικά των ομάδων.

Παράλληλα, η ανησυχία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς τη δεδομένη στιγμή το συνδρομητικό κανάλι έχει από την πλευρά του φανεί ασυνεπές στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τις ΠΑΕ, καθώς σε αρκετές ομάδες δεν έχει καταβληθεί ούτε το 1/3 των συμφωνηθέντων χρημάτων που έπρεπε να έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα, με τη χρονική καθυστέρηση να αγγίζει το διάστημα των δύο μηνών.

Με αυτή την… ωραία ατμόσφαιρα και με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Στρατό, να τελεί υπό παραίτηση λίγες μέρες μετά την εκλογή του, αλλά παράλληλα να τονίζει ότι θα ξαναθέσει υποψηφιότητα, είναι δεδομένο σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr ότι μέχρι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ, προκειμένου να τεθούν τα παραπάνω ζητήματα σε συζήτηση.

Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθούν φυσικά και τα θέματα του αρχιδιαιτητή και το τι μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση στην ΕΠΟ, που αυτή τη στιγμή είναι και το φλέγον ζήτημα των «μεγάλων».

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x