Stoiximan Super League

Εκτάκτως στο Μόναχο ο Λέοβατς

Στην Γερμανία ταξίδεψε εσπευσμένα ο Μάριν Λέοβατς, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και στον προσαγωγό έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Μάρι Λέοβατς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη.

Ο Κροάτης αμυντική μετέβη εκτάκτως στην Γερμανία καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στους κοιλιακούς ύστερα από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Στο ιατρικό τιμ του «δικέφαλου του Βορρά» υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του παίκτη, ο οποίος είχε παραπονεθεί για το ίδιο πρόβλημα και μετά το ματς κόντρα στον Ηρακλή, όπου αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε έντονο πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και έκανε λειτουργικά τεστ, ώστε να φανεί αν είναι έτοιμος ιατρικά και θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βλάνταν Ιβιτς άφησε πολλούς βασικούς εκτός αποστολής και στο ματς Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στη Λάρισα θα κάνει αλλαγές. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, Κίτσιου, Δημητριάδης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Τιάμ, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μυστακίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x