Αγγλία

Εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν ευσταθούν οι κατηγορίες»

Δηλώσεις παραχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, ο οποίος ανέφερε ότι οι κατηγορίες κατά της Σίτι δεν έχουν βάση με την πραγματικότητα.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται μετά και την ανακοίνωση της ποινής από το σώμα οικονομικού ελέγχου της UEFA, η Μάντσεστερ Σίτι. Ε’ παυτού του θέματος τοποθετήθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Φεράν Σοριάνο.

Ο παράγοντας των «πολιτών» ανέφερε ότι όσα καταλογίζουν στην ομάδα του δεν έχουν καμία βάση με την πραγματικότητα και ότι όλα είναι νομότυπα και καθαρά. Αρχικά, ανέφερε: «Οι φίλοι μας πρέπει να είναι σίγουροι για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Το δεύτερο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να το αποδείξουμε».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ που δεν έχουν δηλωθεί κατάλληλα. Είμαστε ένα βιώσιμο κλαμπ, κερδοφόρο, δεν έχουμε χρέη και οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές από ελεγκτές, ρυθμιστικές αρχές και επενδυτές».

« Η διαδικασία έγινε από πληροφορίες που διέρρευσαν από τα ΜΜΕ. Κάθε βήμα πιο μακριά, κάθε εμπλοκή που είχαμε μας θεωρούσαν ενόχους πριν συζητήσουμε κάτι. Στο τέλος ήταν μία εσωτερική διαδικασία που ξεκίνησε και κρίθηκε από το σώμα του FFP στην UEFA», κατέληξε.

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x