Stoiximan Super League

Εκθείασε Φουστέρ ο Βαλβέρδε

Ένα από τα κερδισμένα «στοιχήματα» του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό είναι αδιαμφισβήτητα ο Νταβίδ Φουστέρ, τον οποίο αποθέωσε σε δηλώσεις που έκανε ο Βάσκος τεχνικός.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα έγιναν… βιαστικά σχόλια για τις ικανότητες του, αλλά πλέον είναι ο «στρατιώτης» του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστέρ. Ο άνθρωπος που τον έφερε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον πίστεψε όσο κανείς, αφήνοντας τον προίκα όταν
αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους», ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, που πρόσφατα ανανέωσε με τους Πειραιώτες.

«Ο Νταβίδ Φουστέρ είναι ένας τέλειος παίκτης για τον Ολυμπιακό επειδή ο χαρακτήρας του είναι παρόμοιος με αυτόν του συλλόγου. Είναι μαχητής, δουλεύει σκληρά και είναι παίκτης με υψηλή ποιότητα που οι προπονητές πάντα έχουν στο μυαλό τους όταν έρχονται οι μεγάλοι αγώνες.

Ο Φουστέρ έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς στο Champions League τις τελευταίες σεζόν και συνήθως σκοράρει σημαντικά γκολ. Θυμάμαι τα γκολ του με Άρσεναλ στο Emirates, με τη Ρουμπίν Καζάν, τη Μέταλιστ αλλά και αυτό στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Φυσικά και είμαι υπερήφανος για τον Νταβίδ Φουστέρ. Άξιζε το νέο συμβόλαιο.

Είμαι υπερήφανος επίσης και για τον Ολυμπιακό γιατί αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και θέλω τους καλύτερους παίκτες γι' αυτόν. Όταν λέω τους καλύτερους παίκτες, εννοώ τους καλύτερους από κάθε πλευρά. Καλύτερους στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και κάθε μέρα στις προπονήσεις. Ο Νταβίδ Φουστέρ είναι ένας από αυτούς τους παίκτες. Σπουδαίο πρόσωπο για έναν υπέροχο σύλλογο
», δήλωσε στη Real News που κυκλοφορεί το Σάββατο ο 50χρονος κόουτς, ο οποίος απόψε θα κοντραριστεί με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x