Αγγλία

Εκθείασε Κλοπ ο Σακό

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τις αρχές Οκτώβρη, έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα του και οι παίκτες των «Reds», μεταξύ αυτών και ο Μαμαντού Σακό, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν.

Ο Μαμαντού Σακό από τη στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ έχει βρεθεί στη βασική εντεκάδα 14 φορές στην Premier League. Επίσης, ο Γάλλος αμυντικός έχει αγωνιστεί στον τελικό του Capital One Cup και στα τέσσερα παιχνίδια της νοκ-αουτ φάσης του Europa League.

Ωστόσο, πριν απολυθεί ο Μπρένταν Ρόντζερς από την ομάδα ο διεθνής άσος είχε μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Γαλλία και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ: «Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεται στην ομάδα ο Κλοπ. Αυτός ο προπονητής με αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά. Ο πρώην προπονητής μου έκανε τις επιλογές του και εγώ τις αποδεχόμουν. Ήμουν πάντα καλά με τον εαυτό μου και σε κάθε προπόνηση πήγαινα χαμογελαστός. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορεί να συμβαίνουν εκτός γηπέδου, αλλά εμείς πρέπει μένουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

Στην συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε στα σενάρια που έλεγαν στην αρχή της σεζόν ότι θα φύγει από τους «Reds»: «Ειλικρινά αυτά τα σενάρια ήταν ψεύτικα. Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στη Λίβερπουλ. Όσο βρισκόμουν στην Γαλλία δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ιστορία έχει αυτό ο σύλλογος. Από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι εδώ νιώθω καταπληκτικά. Υπάρχει μια ζωντανή ατμόσφαιρα και η ομάδα απαρτίζεται από νέους παίκτες με πολύ ταλέντο. Μου αρέσει πολύ η πόλη, οι οπαδοί μας και το γήπεδο είναι υπέροχο. Γενικά, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η σταθερότητα για αυτό μου ταιριάζει απόλυτα αυτή η ομάδα».


Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x