Αγγλία

Εκτός αποστολής ο Μικιταριάν, φούντωσε τις φήμες ο Μουρίνιο

Παραδοχή από Μουρίνιο για το αβέβαιο μέλλον του Μικιταριάν στη Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να εξηγεί τους λόγους που τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Στόουκ.

Υπήρχε καπνός και τώρα υπάρχει και φωτιά με υπογραφή… Μουρίνιο.

Ο λόγος για τον Χένρικ Μικιταριάν που έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ματς με τη Στόουκ, καθώς ο Αρμένιος επιτελικός μέσος εμπλέκεται άμεσα στις συζητήσεις της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες και ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ενδεχομένως οι μέρες του παίκτη του στο Μάντσεστερ είναι μετρημένες.

«Θα έλεγα ψέματα, αν ο αποκλεισμός του Μικιταριάν είναι μια απόφαση που βασίζεται μόνο στην τακτική. Πρόκειται για μια επιλογή από τους παίκτες, που ξέρουμε ότι έχουν 100% το μυαλό τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Που δεν έχουν καμία αμφιβολία για το μέλλον.

Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για έναν παίκτη να παίξει, όταν υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον του. Πρόκειται για μια έξτρα πίεση, που δεν χρειάζεται, έτσι νομίζω ότι είναι το καλύτερο για εκείνον και για εμάς, με την αμφιβολία να υπάρχει στον αέρα, να τον προστατεύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x