Πορτογαλία

Εκτός έδρας δεν μπορεί…

Καλύτερα να αγωνίζεται μόνο εντός έδρας στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα η Μπράγκα, αφού έχασε με 0-1 την έδρα της Εστορίλ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Superliga και έμεινε πίσω.

Η Εστορίλ νίκησε με 1-0 την Μπράγκα εντός έδρας, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Superliga και ανέδειξε τις εκτός έδρας αδυναμίες των φιναλίστ του Europa league του 2011, οι οποίοι έχασαν δεύτερη φορά μακριά από την έδρα τους και έμειναν στο -3 από την κορυφή, περιμένοντας τι θα κάνουν οι Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, βρίσκοντας την ευκαιρία να «πιάσει» την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

Σε ένα ματς που παιζόταν στα ίσα, η αποβολή του Μάουρο στο 51’ αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους που δέχτηκαν το γκολ στο 78’ από τον Μπονατίνι και ο εκνευρισμός τους, τούς οδήγησε και στην αποβολή του Μπόλι στο 81’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Μπόλι, Αντρέ Πίντο, Μαρσέλο Γκοϊάνο (74’ Ράφα Σίλβα), Πέδρο Σάντος, Μάουρο, Λουίζ Κάρλος, Ρουί Φόντε (55’ Βούκτσεβιτς), Κρισλάν, Αλαν (82΄Ρικάρντο Φερέιρα)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x