Κύπρος

Εκτός κινδύνου το ball boy που τραυματίστηκε στην Κύπρο

Καλά είναι τα νέα για την υγεία του 15χρονου ball boy που τραυματίστηκε από κροτίδα στο χθεσινό ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Είναι ήδη σπίτι του, αλλά σήμεα θα υποβληθεί προληπτικά σε νέες εξετάσεις.

Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που έρχονται από την Κύπρο για την κατάσταση της υγείας του ball boy που τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Κύπρου μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, όταν το χτύπησε κροτίδα από την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Ο 15χρονος, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά πήρε εξιτήριο το βράδυ, είναι ήδη σπίτι του και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Πάντως σήμερα αναμένεται προληπτικά να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις, κυρίως για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει επηρεαστεί η ακοή του από το δυνατό κρότο.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, ακόμη και σε άλλα σημεία στη Λεμεσό. Το παράδοξο είναι πως η αστυνομία προχώρησε μόνο σε μία σύλληψη.

Πάντως αναμένονται βαριές τιμωρίες και για τις δύο ομάδες, που το μόνο που απέφυγαν είναι ο μηδενισμός καθώς το παιχνίδι ολοκληρώθηκε (0-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x