Stoiximan Super League

Εκτός Κλάους, Περέιρα, επιστροφή Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ

Με μία επιστροφή και δύο αναμενόμενες απουσίες ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση της αποστολής για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ατρόμητο για τη 12η αγωνιστική.

Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν μπορεί να υπολογίζαει στον Κλάους Αθανασιάδη, που δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, και τον τραυματία Φακούντο Περέιρα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα επιβάρυνσης, ώστε να επιστρέψει σε μερικές μέρες στο κανονικό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων». Όσον αφορά το αρχηγό, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό τιμ και αποχώρησε από το γήπεδο.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή επέστρεψε ο Γιώργος Τζαβέλλας, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Φιορεντίνα την περασμένη Πέμπτη, όπως και οι δύο προηγούμενοι.

Εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Χαρίσης, Κοροβέσης, Γιαννούλης και Πούγγουρας.

Ο Σέρβος τεχνικός και οι παίκτες του δούλεψαν στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση και σε τακτική προσαρμοσμένη στις συνθήκες του αγώνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές. Είναι οι εξής: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x