Αγγλία

Εκτός Κυπέλλου η Λέστερ, νοκ-άουτ και η Μπέρνλι

Η Μίλγουολ έβγαλε νοκ-άουτ τη Λέστερ με 1-0 και η Λίνκολν πέταξε εκτός την Μπέρνλι με το ίδιο σκορ. Επαναληπτικός για τη Σίτι που έφερε 0-0 εκτός έδρας με τη Χάντερσφιλντ.

Η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Λιγκ (πρώην Κόνφερενς) Λίνκολν και η Μίλγουολ από την League One, σημείωσαν τις μεγάλες εκπλήξεις του Κυπέλλου Αγγλίας και πέταξαν εκτός συνέχειας την Μπέρνλι και τη Λέστερ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (1-0) για να πάρουν το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του θεσμού.

Η Μίλγουολ άφησε εκτός συνέχειας τη Λέστερ με ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα. Τα «λιοντάρια» παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 52’ λόγω αποβολής του Κούπερ, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φινάλε με τον Κάμινγκς και πετάξει εκτός συνέχειας την περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη σημειώθηκε στο Turf Moor με την Λίνκολν που προηγείται στη Νάσιοναλ Λιγκ (5η κατηγορία) ν’ αρπάζει την πρόκριση με ένα γκολ του Ράγκετ στο 89’ για να στείλει την μπάλα μέσα από τη γραμμή και την ομάδα του στην οκτάδα.

Πολύ ανοικτό ματς έγινε στο «Τζον Σμιθ’ς» αφού Χάντερσφιλντ και Μάντσεστερ Σίτι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς με τους δύο τερματοφύλακες ν’ αποτελούν τους πρωταγωνιστές της αναμετρήσεις. Δύο μεγάλες επεμβάσεις από τον Κλαούντιο Μπράβο κράτησαν ζωντανούς τους «Πολίτες» που είχαν και καλές στιγμές πάντως με τους Νολίτο και Αγκουέρο να σταματούν πάνω στον Κόλεμαν.

Η Μίντλεσμπρο μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να θέσει εκτός συνέχειας την Όξφορντ με ένα γκολ του Στουάνι στο 86’. Η ομάδα του Ρίβερσαϊντ είχε προηγηθεί με πέναλτι του Λιντμπίτερ και άλλο ένα τέρμα του Γκεστέντε στο πρώτο μέρος, αλλά οι Μαγκουαϊρ και Μαρτίνες έφεραν τα πάνω- κάτω σε ένα λεπτό για το 2-2, που δεν στάθηκε αρκετό όμως για την έκπληξη.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x