Champions League

«Εκτός Παρτίζαν ο Λεονάρντο»

Ώρες μετράει στην Παρτίζαν ο Λεονάρντο, καθώς όπως αποκάλυψε ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας, ο Βραζιλιάνος είναι εκτός ομάδας!

Μία πολύ σοβαρή απουσία αναμένεται να έχει η Παρτίζαν στα προκριματικά του Champions League με τον Ολυμπιακό!

Λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Μάτσβα, ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας αποκάλυψε πως ο Λεονάρντο είναι εκτός αποστολής, καθώς δεν προπονείται πια με την ομάδα: «Ο Λεονάρντο δεν προπονήθηκε και είναι φυσιολογικό, καθώς βρίσκεται εκτός ομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρυσι είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ και ήταν από τους καλύτερους παίκτες, φαίνεται πως μετράει… ώρες στην Παρτίζαν, καθώς έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση από την Αλ Αχλί. Στα 6 εκατ. δολάρια φέρεται να είναι η προσφορά της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Από ‘κει και πέρα, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έκανε εκτεταμένο ροτέισον στην πρεμιέρα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στη Μάτσβα, καθώς εκτός από τον Λεονάρντο (που είναι εκτός ομάδας), δεν ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα οι Βουλίτσεβιτς, Έβερτον και Τζουρίτσκοβιτς, προφανώς για λόγους ξεκούρασης ενόψει του πρώτου ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x