Champions League

Ελαμπντελαουί: «Απίστευτος ο Μέσι, έχουμε δύσκολη αποστολή στο Champions League»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε νορβηγικά Μέσα, αναφέροντας πως η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολη.

Την δύσκολη αποστολή που έχει ο Ολυμπιακός στο Champions League επεσήμανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο Νορβηγός μπακ αναφέρθηκε στα ματς με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αλλά και στο μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι.

«Φυσικά, είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας αλλά έχουμε συναντήσει ξανά τη Γιουβέντους. Τους κερδίσαμε σπίτι μας και φτάσαμε κοντά να τους αποτελειώσουμε στο Τορίνο, οπότε τα πάντα είναι πιθανά.

Η Σπόρτινγκ επίσης είναι μια πολύ καλή ομάδα, επομένως θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για κάθε βαθμό»
, είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα ματς με την Μπαρτσελόνα και το μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι.

«Θα είναι Μέσι εναντίον Ομάρ. Αν θα είναι εύκολο ματς; Για ποιον; (γέλια) Για εμάς; Όχι. Θα είναι ωραίο να παίξουμε εναντίον των κορυφαίων παικτών του κόσμου, ειδικά εναντίον του Μέσι. Είναι απίστευτος και θα είναι ένα καλό τεστ.

Θα είναι πραγματικά όμορφο. Έχω παίξει στο Champions League ξανά και θυμάμαι πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια. Είναι τα καλύτερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κάποιος, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος».


Τέλος, για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υποστήριξε: «Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι περίφημα και έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό της περσινής σεζόν. Έχασα πολλά ματς πέρσι και ήταν κρίμα. Τώρα νιώθω καλά και έχω αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x