Champions League

Ελαμπντελαουί: «Πιστεύουμε στην τρίτη θέση»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου του.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και αισιόδοξος πως η τρίτη θέση είναι εφικτός στόχος εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά την ήττα με 3-1 στο «Καμπ Νου».

«Χαίρομαι που επέστρεψα, είχα έναν τραυματισμό αλλά δούλεψα σκληρά και επέστρεψα. Θεωρώ πως η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Προφανώς αυτό δεν αρκούσε για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την απόδοσή μας», τόνισε.

Για το πώς έζησε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» κι απέναντι σε τόσους σπουδαίους παίκτες είπε: «Είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και είναι ξεχωριστό να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα καλό τεστ για μένα και την ομάδα να παίζεις απέναντι σε μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου/ Ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης στο Europa League τόνισε: «Πιστεύουμε στην τρίτη θέση. Έχουμε δύο ματς στην έδρα μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμη κι απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε κι ένα ματς στην Πορτογαλία που θα είναι πολύ ζωτικής σημασίας. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x