Europa League

«Έλαμψε» ο Ερυθρός Αστέρας του Μιλόγεβιτς!

Στα κρύα του λουτρού άφησε την Κολωνία ο Ερυθρός Αστέρας! Την ώρα που η αδιάφορη Άρσεναλ «γάζωνε» την ΜΠΑΤΕ (6-0), η ομάδα του Μιλόγεβιτς καθάριζε τους Γερμανούς (1-0) και περνούσε στους «32»!

Μια τεράστια επιτυχία πανηγυρίζει με την ψυχή του ο Ερυθρός Αστέρας!

Σφραγίζοντας την εξαιρετική της πορεία στον όμιλο του Europa League, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε τον «τελικό» με την Κολωνία (1-0) και βρέθηκε στους «32» της διοργάνωσης!

Ένα γκολ του Σρνιτς από το 22’ (μόλις το τρίτο σε έξι παιχνίδια) ήταν αρκετό για τους Σέρβους απέναντι στη γερμανική ομάδα. Διότι κατάφεραν έπειτα να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους για τρίτο σερί ματς και να προστατεύσουν τη νίκη-πρόκριση.



Αντίθετα, κανείς δεν μπορούσε να… προστατεύσει την άμοιρη ΜΠΑΤΕ από τις διαθέσεις της αγριεμένης Άρσεναλ, που τη διέσυρε στο Λονδίνο.

Έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Ντεμπισί, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Ζιρού, Ελνενί) και παίρνοντας ως μπόνους ένα… αυτογκόλ του Πολιάκοφ, οι «κανονιέρηδες» σκόρπισαν 6-0 τους Λευκορώσους. Πέρασαν, έτσι, με στιλ στην επόμενη φάση, έχοντας εξασφαλίσει ούτως ή άλλως την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο.




Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Άρσεναλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6-0
(11’ Ντεμπισί, 37’ Γουόλκοτ, 43’ Γουίλσιρ, 51’ αυτ. Πολιάκοφ, 64’ πεν. Ζιρού, 74’ Ελνενί)

Ερυθρός Αστέρας-Κολωνία 1-0
(22’ Σρνιτς)

Η τελική βαθμολογία του 8ου ομίλου

Άρσεναλ 13 (14-4)
Ερυθρός Αστέρας 9 (3-2)
Κολωνία 6 (7-8)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 5 (6-16)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x