Ισπανία

Ελεγέρ Πρέσας: «Γενναίο το tweet του Πικέ»

Θέση υπέρ του Ζεράρ Πίκε για την ανάρτησή του στο Twitter, πήρε με δηλώσεις του ο Ελεγέρ Πρέσας.

Γενναίο χαρακτήρισε το tweet του Ζεράρ Πικέ για το δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας ο Ελεγέρ Πρέσας, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Catalonya Radio».

«Όταν κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς της συνέπειες, άρα το κάνεις επειδή πιστεύεις ότι πρέπει να το κάνεις. Το σοβαρό δεν είναι το tweet, αλλά να μην είσαι ικανός να το κάνεις. Δεν μπορείς να ποστάρεις ένα tweet για την ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα τον ανθρώπων να αποφασίσουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπορείς να το ξανασκεφτείς για να μην δημιουργήσεις μία διαμάχη», ανέφερε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

«Θεωρώ πως ήταν ένα γενναίο tweet, χωρίς αμφιβολία. Επειδή ξέρουμε πως τέτοιου είδους σχόλια συνήθως έχουν τις ίδιες απαντήσεις. Η θέση του Πικέ δεν είναι το θέμα μας, αλλά ότι η πλειοψηφία των αθλητών δεν λέει ελεύθερα την γνώμη τους. Όλοι μένουν σιωπηλοί και δεν λένε την άποψή τους», πρόσθεσε ο παλαίμαχος αμυντικός.

Να θυμίσουμε πως ο Ζεράρ Πικέ έκανε ένα tweet ενόψει του δημοψηφίσματος ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει και να πανηγυρίσει ειρηνικά χωρίς να δημιουργήσει επεισόδια.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x