Stoiximan Super League

Ελεύθερο από την ΑΕΚ θεωρεί τον εαυτό του ο Ντίντακ

Ως αποδεσμευμένο από την ΑΕΚ… πλασάρει τον εαυτό του στην Εσπανιόλ ο Ντίντακ. Όπως προκύπτει από λεγόμενα του τεχνικού της διευθυντή, έχει διαβεβαιώσει ότι το συμβόλαιό του έχει λήξει.

Την πεποίθηση ότι δεν έχει καμία δέσμευση με την ΑΕΚ διατηρεί ο Ντίντακ.

Μετά τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που ανέφεραν ότι ο 28χρονος μπακ θα επιστρέψει ως ελεύθερος στην Εσπανιόλ, ο τεχνικός της διευθυντής επιβεβαίωσε ότι αυτό έχει μεταφέρει και στην παλιά του ομάδα.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα του Ζόρντι Λαρντίν σε «πηγαδάκια» με δημοσιογράφους, μετά από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ντίντακ.

Εκεί λοιπόν φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη για τρία χρόνια και ότι εκείνος τους έχει διαβεβαιώσει ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί.

Αυτό βέβαια ελάχιστα ενδιαφέρει την «Ένωση», που έχει ενεργοποιήσει την ανανέωση του συμβολαίου του και τον έχει ειδοποιήσει να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που ο Ντίντακ υπογράψει στην Εσπανιόλ, δεν θα μπορεί να εκδοθεί δελτίο, ενώ ο ισπανικός σύλλογος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να αποζημιώσει έπειτα την ΑΕΚ στη δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x