Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»!

Το… καπέλο στον ΠΑΟΚ έβγαλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. «Παίζει κάθετο, ελκυστικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο τεχνικός του Αστέρα, ενώ σημείωσε: «Φυσικά και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2:

Για το παιχνίδι και την εξέλιξη που είχε: «Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό, για να καταφέρει κάποιος να πάρει βαθμό ή βαθμούς, θα πρέπει να συμβούν πολλά. Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθετο, ελκυστικό ποδόσφαιρο. Σε αυτόν το δρόμο ήταν εδώ και καιρό. Όποτε δεν έπαιρνε αποτέλεσμα, απλά δεν είχε αποδοθεί δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι αν υπάρχει μια ομάδα που δικαιούται να λέει πως θα έπρεπε να πάρει αποτέλεσμα, αυτοί ήμασταν εμείς.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κατοχή, σταθήκαμε καλά. Πρεσάραμε τον ΠΑΟΚ ψηλά, κάτι που δεν συνηθίζει κανείς να κάνει στη Τούμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, και είχαμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα, και μια ζεστή κερκίδα, βρήκαμε την ισοφάριση. Στο τέλος, φαινόταν πως όποια ομάδα βάλει γκολ, θα κερδίσει το παιχνίδι και είχα την αίσθηση ότι θα το κάναμε εμείς».

Για το αν η εμφάνιση του Αστέρα στη Τούμπα ήταν η καλύτερη φετινή: «Ήταν καλό το παιχνίδι μας, αλλά στο ''Καραϊσκάκης'' παίξαμε καλύτερα. Ήμασταν έτοιμοι για το 0-2. Ίσως να φταίω και εγώ σε κάτι, διότι για να πάρουμε αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί. Όμως, δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε αποτέλεσμα ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Και βέβαια μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Παίζει σωστό, παίζει γρήγορο, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Ο μεγαλομέτοχος στήριξε τον προπονητή σε ένα κρίσιμο σημείο. Όταν ο παίκτης νιώθει οτι προπονητής φεύγει με το παραμικρό, τότε ο παίκτης το ξέρει αυτό και λειτουργεί διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει καλή χημεία, έχει παίκτες που παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Τσίμιροτ είναι παίκτης για υψηλότερο επίπεδο, τον παρακολουθώ και μου αρέσει πολύ. Ο Ενρίκε είναι πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x