Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Δεν αξίζαμε τη νίκη»

Απολύτως ειλικρινής παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφερόμενος στο 0-0 του Αστέρα Τρίπολης με τη Βέροια και έδειξε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια του Αστέρα Τρίπολης με το 0-0 στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι οι Αρκάδες δεν άξιζαν τη νίκη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και ανέφερε τα στοιχεία που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την αναμέτρηση με τη Βέροια: «Σήμερα δεν ήμασταν καλοί δεν αξίζαμε τη νίκη. Υπήρχε μεγάλη πίεση χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Δεν είχαμε υπομονή να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα ενώ στις μεταβιβάσεις μας υπήρχε άγχος. Δεν βάλαμε την μπάλα μέσα στον άξονα και πήγαμε σε πρώτο χρόνο να ψάξουμε χώρους, πράγμα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν πιο φρέσκια απ΄εμάς και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει».

- το γεγονός ότι ο Ντοναρούμα βγήκε MVP γι’ ακόμα ένα παιχνίδι: «Για σήμερα συμφωνώ αλλά για το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν έχω την ίδια άποψη».

-τον τρόπο που παίζει το overlap ο Αστέρας: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το overlapping και το underlapping. Αυτά τα προβλήματα που έχουμε με τον Ίγκορ λόγω της νεαρής του ηλικίας. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Είναι κάτι που το περιμένεις. Από την άλλη δεν μπορείς να κάψεις έναν ποδοσφαιριστή που έχεις επενδύσει αρκετά πάνω του. Κι εγώ έχω επενδύσει στο συγκεκριμένο παιδί ότι θα βελτιωθεί και μας βοηθήσει στην πορεία».

- το αν το παιχνίδι με την Βέροια ήταν πισωγύρισμα για την ομάδα του: «Ήταν κάτι που φοβόμασταν. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία μόνο του αποτελέσματος. Στο μικροσκόπιο βέβαια είναι το αποτέλεσμα πάνω απ’ όλα. Άλλα όταν κάνεις προηγουμένως καλά παιχνίδια με την ΑΕΛ, τον Άρη και την Ξάνθη και έχεις μία ήττα και δύο ισοπαλίες είναι κάτι που φοβάσαι πως θα μπει στον εγκέφαλο του ποδοσφαιριστή ο κίνδυνος της ήττας.Εμείς δεν είχαμε υπομονή να γυρίσουμε τη μπάλα και αυτό μας ανάγκασε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις».

- το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Σίγουρα παίζει ρόλο η διαύγεια στην τελική ενέργεια όπου κι αυτό πληρώνεται. Θέλουμε ακόμα δουλειά καθώς μετά με τόσες τελικές που μετράμε θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει αρκετά τέρματα. Συνεχίζουμε όμως τη δουλειά μας για να βελτιωθούμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x