Κύπελλο Ελλάδας

Ελευθερόπουλος: «Δεν παρατήσαμε το ματς και δικαιωθήκαμε»

Στην προσπάθεια των παικτών του Αστέρα Τρίπολης μέχρι το τέλος που τους δικαίωσε κόντρα στη Βέροια στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο «Ελέ» τόνισε πως είχαν πάθος και συγκέντρωση και ζήτησε προσοχή για το επόμενο ματς πρωταθλήματος. «Αποθέωσε» το νεαρό Κώτσιρα, τόνισε πως θα πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς και πως είναι λογικό να υπάρχει πίεση.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα από άποψη πάθους και συγκέντρωσης. Δεν υπήρχαν πολλές επιθετικές ενέργειες, αλλά όλες ήταν για τον Αστέρα. Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και δικαιωθήκαμε. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, έχουμε την απώλεια του Μπέρτου, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση.

Ο Κώτσιρας είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, τον δοκιμάζουμε σε πολλές θέσεις. "Καθρέπτης" είναι οι προπονήσεις και το γήπεδο. Η δικαίωση στο ποδόσφαιρο έρχεται. Έχει δύναμη, ταχύτητα, τον έχουμε δοκιμάσει και δεξί μπακ, πιστεύω πως εκεί μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ καλά τα πήγε και ο Ευαγγέλου, είναι σημαντικό που δεν έχασε μονομαχία.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με όσους έχουμε. Προσπαθούμε σκληρά, παρά τις απουσίες. Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, οι ποδοσφαιριστές το αντιλαμβάνονται, δεν είναι η κατάσταση που αρμόζει στον Αστέρα. Θα παλέψουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x