Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Είχαμε ενέργεια μέχρι το τέλος»

Στην ενέργεια των παικτών της Βέροιας μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως η ισοφάριση ήταν η δικαίωση της προσπάθειας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πως έχει ευκαιρία στα τελευταία ματς να δοκιμάσει πολλούς νέους παίκτες, πως του χρόνου θα γίνει μείωση του μπάτζετ για να βγει η χρονιά και θα πρέπει να παίξουν κάλο ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο και πως πολλοί παίκτες του νυν ρόστερ θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά: «Το γκολ που πετύχαμε στο τελευταίο λεπτό ήταν μια δικαίωση για τα παιδιά και για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό, είχαν πάθος και ενέργεια και δημιούργησαν ευκαιρίες με ορθολογικό τρόπο. Η ομάδα κέρδισε την παραμονή της εδώ και κάποιες αγωνιστικές, οπότε έχουμε πλέον την πολυτέλεια να αξιολογούμε κάποια παιδιά, όπως κάναμε σήμερα με τους Μελικιώτη, Μάνο και Ξόμπλιο, ώστε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν και του χρόνου.

Τη νέα σεζόν, η ομάδα θα λειτουργήσει με μικρότερο μπάτζετ για να έχει υγεία οικονομικά. Επίσης, όλοι οι παίκτες θα μένουν στην πόλη της Βέροιας, είναι ένας απαράβατος όρος που έθεσα. Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα.

Οι διοικήσεις είναι πετυχημένες και εμείς πρέπει, από την πλευρά μας, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει βαθμούς. Συνεχίζουμε το δρόμο μας. Ακούγαμε τον τελευταίο καιρό ότι δεν θα πάρουμε αδειοδότηση και πήραμε, ακούγαμε ότι θα χάσουμε σήμερα από την Ξάνθη και, ευτυχώς, πήραμε την ισοπαλία.

Εγώ, από την πλευρά μου, επιθυμώ διακαώς να παραμείνω στη Βέροια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα με υγεία. Οι περισσότεροι παίκτες δεν θα είναι μαζί μας τη νέα περίοδο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Είπαμε ότι θα έχουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση με μικρότερο μπάτζετ και με στόχο μια ομάδα που βγάζει υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x