Κύπελλο Ελλάδας

Ελευθερόπουλος: «Είχαμε συγκέντρωση και οργάνωση»

Στη συγκέντρωση και στην οργάνωση που είχαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης μετά το 2-0 επί των Τρικάλων για το Κύπελλο στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο «Ελέ» «αποθέωσε» το ποδόσφαιρο των Θεσσαλών και στάθηκε στην κούραση που έχουν οι παίκτες του από τα συνεχόμενα ματς τον τελευταίο καιρό, όπως και την έλλειψη χρόνου μέρες για προπόνηση. Στάθηκε στο γεγονός πως πλέον συνδυάζουν ουσία και θέαμα και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω για τα Τρίκαλα ότι το ποδόσφαιρο που παίζουν ταιριάζει περισσότερο στη Super League. Η Football League είναι δύσκολη, είναι ιδιαίτερη κατηγορία, αλλά θα πρωταγωνιστήσουν πιστεύω.

Για την ομάδα μου τώρα... Είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες. Είχαμε καταναλώσει ενέργεια στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Τα παιδιά, όμως, μπήκαν πολύ συγκεντρωμένα και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που αναλύσαμε. Δεν είχαμε μέρες να δουλέψουμε στο γήπεδο, αλλά είμαι χαρούμενος για τα παιδιά. Το πρόβλημά μας όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν ο τρόπος παιχνιδιού, ήταν το αποτέλεσμα. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα το ότι αυτά συνδυάζονται πλέον.

Έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Σήμερα, αποδείχτηκε ότι όλα τα παιδιά θα χρειαστούν, όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα. Ήθελα να δω τον Ελίνι στη θέση πίσω από το φορ. Υπήρχε η σκέψη να παίξουμε 4-3-3, αλλά φοβήθηκα μη γυρίσουμε πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x