Κύπελλο Ελλάδας

Ελευθερόπουλος: «Μας ικανοποίησαν τα νέα παιδιά»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των νέων παιδιών του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στα Τρίκαλα εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο «Ελέ» τόνισε πως υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς και χρειάζεται σωστή διαχείριση του υλικού, ώστε να υπάρξει ξεκούραση. Αναφέρθηκε ξεχωριστά στους τέσσερις νέους που αγωνίστηκαν και τόνισε πως δε φοβούνται κανέναν με τον τρόπο που αγωνίζονται, θέτοντας ως στόχο το Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Τα Τρίκαλα έχουν παίκτες με εμπειρία στη Super League και προπονητή με πολλές ανόδους με ομάδες της Football League. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση με δύο νίκες. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν και στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου.

Αρκετά από αυτά τα παιδιά δεν είχαν 90λεπτα στα πόδια τους, αλλά απόδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Κάναμε καλή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν το έβδομο παιχνίδι σε 21 μέρες, μόνο εμείς και ο Παναιτωλικός τα έχουμε παίξει όλα. Με αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τίθεται πολύ μεγάλο ζήτημα για τις δύο αυτές ομάδες και το πως μπορούν να διαχειριστούν το ανά 72 ώρες παιχνίδι, οπότε μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στα παιδιά που ανταποκρίνονται αυτήν την περίοδο.

Για τον Μπαστιάνο θα πω λίγα, γιατί του έχω αδυναμία και είναι και σε περίεργη ηλικία. Για τον Γκαϊντούτσικ, τα ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του, είναι γρήγορος, δεν είναι Σελίν τακτικά, Σελίν δεν βρίσκεις εύκολα. Τώρα που θα έχουμε την εβδομάδα να δουλέψουμε, θα βελτιώσει και αυτά τα κομμάτια που χρειάζεται και θα είναι μια αξιόπιστη λύση.

Ο Κώτσιρας τον τελευταίο καιρό δουλεύει πολύ σκληρά, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη η θέση του μπακ. Ο Γιάννης, επειδή έπαιζε εξτρέμ όλα τα χρόνια, του είναι λίγο δύσκολο, θεωρώ πως αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς μπορεί στο μέλλον να μας δώσει αρκετές λύσεις. Ο Ευαγγέλου είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό παιδί, είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, τώρα άρχισε να παίρνει κάποιες ευκαιρίες.

Έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι πάμε ψηλά την άμυνα και με επιθετικό προσανατολισμό. Άρα, με όποιον και να κληρωθούμε δεν θα τον φοβηθούμε. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, οι παίκτες μου θα έχουν καιρό να ξεκουραστούν και να έρθουμε πάλι στα στάνταρ τα δικά μας στα οποία είμαστε αρκετό καιρό, αν εξαιρέσεις το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όποια κλήρωση και να έχουμε, θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και νομίζω έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες. Είναι ένας στόχος για την ομάδα μας και ευελπιστώ να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί το αξίζουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Αυτό που έχουν κάνει εδώ πέρα είναι αδιανόητο και η λειτουργία της ομάδας είναι σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ελπίζουμε να τους δώσουμε αυτήν τη χαρά και στον κόσμο της Τρίπολης, που έχει ξαναπάει σε έναν τελικό, να το ξαναδεί αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x