Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Πίκρα για το αποτέλεσμα»

Ψύχραιμα υποδέχθηκε την ήττα από τον Πανιώνιο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο κόουτς της Κέρκυρας ανέλυσε την «εικόνα» του αγώνα και υπογράμμισε πως θα αποκτηθεί άμεσα στόπερ.

Παρά την ήττα από τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος… δεν πτοείται και κρατά την εν γένει «συμπαθητική» εικόνα της Κέρκυρας.

Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του, το οποίο αν είχε διαφορετική κατάληξη, θα μπορούσε να αλλάξει πλήρως τα δεδομένα, ενώ προανήγγειλε την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

«Δικαιωματικά αυτή η ημέρα ανήκει στον Μιχάλη (σ.σ. Γρηγορίου) γιατί επέστρεψε σε μία ομάδα που ήταν για τρία χρόνια. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Αν σκοράραμε με το πέναλτι θα άλλαζε η εικόνα του. Στο δεύτερο μισό μετά το γκολ που δεχθήκαμε κυριαρχήσαμε απόλυτα. Δημιουργήσαμε τόσο από τον άξονα, όσο και από τα πλάγια ευκαιρίες που χάσαμε και το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρία. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, τόνισε: «Θα αποκτήσουμε ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Τουράμ θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα για να κάνει επέμβαση και θα λείψει για έναν μήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x