Stoiximan Super League

Ελευθερόπουλος: «Πολύ ανταγωνιστικοί σε δυο ματς με τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του και από το γεγονός ότι στάθηκε εξαιρετικά για δεύτερη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Τη χαρά του για τη νοοτροπία που «χτίζει» ο Αστέρας Τρίπολης εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA μετά την ισοπαλία που απέσπασαν οι Αρκάδες από τον Ολυμπιακό (0-0), ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που η ομάδα του αντιμετώπισε τους πρωταθλητές.

«Λόγω των καιρικών συνθηκών και των αναβολών, κάποιες ομάδες δεν παίξανε παιχνίδια Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και ίσως είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς, που τα παίξαμε όλα κανονικά», ανέφερε αρχικά ο Ελευθερόπουλος. Και κατέληξε:

«Παρόλα αυτά δείχνουμε εξαιρετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Στον Πειραιά χάσαμε στις καθυστερήσεις, ενώ σήμερα πήραμε βαθμό παίζοντας σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες. Είχαμε ενέργεια, τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, έπαιξαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για το πρόσωπο που δείχνουμε τώρα τελευταία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x