Ελεύθερος για ΑΕΚ ο Ρομέρο!

Ανοίγει ο δρόμος της απόκτησης του Χάιμε Ρομέρο για την ΑΕΚ. Οι εξελίξεις από την Ισπανία ήταν ευχάριστες για τους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς η Οσασούνα το βράδυ της Δευτέρας επισημοποίησε την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα.

«Η Οσασούνα και η πλευρά του Χάιμε Ρομέρο ήρθαν σε συμφωνία για την λύση της συνεργασίας τους που τους έδενε μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Η ομάδα τον άφησε με την προϋπόθεση να πάει σε ξένο σύλλογο. Αν αυτό δεν συμβεί και καταλήξει σε άλλη ισπανική ομάδα είτε της πρώτης είτε της δεύτερης κατηγορίας για την επόμενη χρονιά, τότε ο σύλλογος έχει θέσει όρο για να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ευχαριστούμε τον Χάιμε Ρομέρο για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο όρος τον οποίο αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Οσασούνα στην ανακοίνωσή τους δείχνει ιδιαίτερα ευνοϊκός για τους κιτρινόμαυρους. Η ομάδα της Παμπλόνα τονίζει πως ο 26χρονος εξτρέμ αποχώρησε με την προϋπόθεση να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον συμφωνήσει με κάποιον άλλο ισπανικό σύλλογο τότε αυτός θα πρέπει να καταβάλει στην Οσασούνα ρήτρα. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο, περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι ανταγωνιστές της ΑΕΚ από την Ισπανία.

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ