Stoiximan Super League

Ελιουνούσι: «Δεν είπα ποτέ για την απόλυση Μπέντο»

Καμία δήλωση με την οποία να παίρνει θέση εναντίον της απόλυσης του Πάουλο Μπέντο δεν έκανε ο Ταρίκ Ελιουνούσι όπως ξεκαθάρισε ο Νορβηγός διεθνής στην κάμερα του Olympiacos TV.

Τις δηλώσεις με τις οποίες φέρεται να παίρνει θέση εναντίον της απόλυσης του Πάουλο Μπέντο διέψευσε ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Νορβηγός διεθνής μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στην κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό και πρόσθεσε ότι μίλησε μόνο για την ομάδα υποστηρίζοντας 100% τις αποφάσεις της διοίκησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι εδώ γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Σχετικά με κάποιες δηλώσεις, τις οποίες υποτίθεται ότι έκανα σε σχέση με την απόλυση του πρώην προπονητή μας, Πάουλο Μπέντο. Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι αυτές οι δηλώσεις δεν έγιναν ποτέ από την πλευρά μου.

Δεν έχω πει κάτι τέτοιο και βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να ακούσετε από το στόμα μου ότι δεν ισχύουν. Αυτό που έχω πει είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, υπάρχει πάντα πίεση για τα αποτελέσματα και όλοι πρέπει να ζούμε με αυτό καθημερινά. Οι παίκτες είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προπονούμαστε και για να δείχνουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πάντα την απαίτηση από την ομάδα να κερδίζει. Δεν βρίσκομαι εδώ για να κρίνω, αλλά ούτε και να σχολιάζω τις αποφάσεις της διοίκησης. Υποστηρίζω 100% τη διοίκηση της ομάδας. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνω τις ικανότητές μου μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά. Θέλω να σας το ξεκαθαρίσω αυτό, ώστε και εσείς να μην έχετε στο μυαλό σας κάτι τέτοιο, αλλά να είστε πάντα δίπλα στην ομάδα και να υποστηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια.

Εχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια να δώσουμε, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο και θέλουμε η συγκέντρωσή μας να βρίσκεται μόνο σε αυτό. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα και ασχολούμαστε μόνο με την απόδοση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x