Europa League

Ελιουνούσι: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Την απογοήτευση του ίδιου και των συμπαικτών του εξέφρασε ο Ταρίκ Ελιουνούσι μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας.

Την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση είχε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ωστόσο από τη στιγμή που δεν το κατάφερε, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό από τη Μπεσίκτας.

«Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα. Δεχτήκαμε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά και αυτό μας δημιούργησε μεγάλη πίεση. Παρ' όλα αυτά σταθήκαμε δυνατοί και καταφέραμε και επιστρέψαμε και πετύχαμε ένα όμορφο γκολ. Στη συνέχεια πιέσαμε την Μπεσίκτας και τους κάναμε να φοβηθούν. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε γκολ και να προκριθούμε. Δουλέψαμε σκληρά για αυτό. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Έβαλαν εύκολο γκολ μετά και τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι», είπε στα κανάλια του Ote Sport.

Για το εάν είναι δίκαιο το γεγονός ότι προκρίθηκε η Μπεσίκτας: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είσαι τυχερός και κάποιες όχι. Σήμερα αυτό ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Δουλέψαμε σκληρά για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Εκείνοι προχωράμε και εμείς όχι. Δεν έχουμε μπροστά μας όμως χρόνο για να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x