Stoiximan Super League

Ελιουνούσι: «Περήφανος γι’ αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε φέτος»

Τον δικό του απολογισμό για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκανε ο Ταρίκ Ελιουνούσι μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Τον δικό του απολογισμό για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκανε ο Ταρίκ Ελιουνούσι μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορβηγός εξτρέμ στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό: «Πράγματι σήμερα (χθες) ήμασταν καλοί παρόλο που περιμέναμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς, τελευταία δυσκολευόμαστε πάρα πολύ και ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει γενικότερα και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε σήμερα εδώ εκτός έδρας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώσει έτσι το πρωτάθλημα».

Για τον απολογισμό του τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πολλές φορές περάσαμε δύσκολες και εύκολες στιγμές, όμως είμαι πραγματικά πάρα πολύ περήφανος από τον εαυτό μου και από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, γι’ αυτό που καταφέραμε να πετύχουμε φέτος. Ήταν μία χρονιά που αν γυρίσεις και την σκεφτείς θα βρεις πολλές δυσκολίες, όμως αυτή τη στιγμή αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, είναι πως έχουμε τελειώσει με έναν καλό τρόπο».

Για την επόμενη σεζόν με τους Πειραιώτες: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Η πρώτη μας φιλοδοξία και σταθερή, είναι κάθε χρόνο να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτάμε τους τίτλους που διεκδικούμε και φυσικά να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στους ομίλους του UEFA Champions League».

Για το πού αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x