Ελλάδα

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Ιδανική πρεμιέρα στα προκριματικά του EURO 2025 έκανε η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, η οποία επικράτησε 1-0 των Νησιών Φερόε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με το γκολ της Σαρρή.

Η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών νίκησε 1-0 τις Νήσους Φερόε στο Ηράκλειο την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2025 και ξεκίνησε με το «δεξί» την προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Στο 33', το δυνατό σουτ της Γιοχάνεσεν εκτός περιοχής σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Νάση.

Στο 43’, η κεφαλιά της Γκούνη από τη μικρή περιοχή μετά την εκτέλεση κόρνερ της Σαρρή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Ούστερου.

Στο 54', η Χαλατσογιάννη μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τη Ράιαν κι η Σαρρή με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η επόμενη υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι την ερχόμενη Τρίτη στις 20:00 κόντρα στην Ανδόρα εκτός έδρας.


Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Γκούνη, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (83' Παπαδοπούλου), Γιαννακά (62' Χαμαλίδου), Χαλατσογιάννη (83' Μωραΐτου), Πατερνά (62' Μιχαλοπούλου), Παλαμά

Νησιά Φερόε (Σίγκν Άντερσεν): Ούστερου, Γιοχάνεσεν, Ράϊαν, Γιένσεν, Λαμχάουγκε, Γιάκομπσεν (83' Σβάρντβάνταλ), Κρίστιανσεν, Τορολφντότιρ (83' Λίσμπεργκ), Κλάκστάίν, Μπενμπακούρα (59' Όλσεν), Σεβντάλ (72' Κλέμεντσεν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x