Stoiximan Super League

«Ελπίδα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Ως εγγύηση για την ποιότητα του πρωταθλήματος και ελπίδα για τη βελτίωσή του χαρακτήρισε ο Γιώργος Μποροβήλος την υπογραφή της επέκτασης συμβολαίου τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Nova μέχρι το 2019.

Ως εγγύηση για την ποιότητα του πρωταθλήματος και ελπίδα για τη βελτίωσή του χαρακτήρισε ο Γιώργος Μποροβήλος την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη Nova μέχρι και το 2019.

«Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τη Σούπερ Λίγκα. Είμαστε χαρούμενοι που στη δύσκολη αυτή συγκυρία έχουμε συμβόλαιο μέχρι και το 2019 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα», τόνισε –αρχικά- ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής και συνέχισε:

«Είναι κάτι που σημαίνει ότι η κάθε ομάδα θα έχει ένα σίγουρο έσοδο. Αυτό μας δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο κ.Μποροβήλος ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι –τελικά- δεν θα υπάρξει αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική», ανέφερε.

«Υπογράψαμε την επέκταση της συμφωνίας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό», ήταν το σχόλιο του διευθύνοντα συμβούλου της NOVA, Πάνου Παπαδόπουλου.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι το νέο συμβόλαιο αφορά για επέκταση της συνεργασίας από το 2017 μέχρι και το 2019. Από τη συμφωνία αυτή έχουν μείνει εκτός οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x