Stoiximan Super League

Ελπίδες για Μάνταλο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέτρος Μάνταλος. Εκτός ο Ντίντακ, ελπίδες για Κορδέρο, δύσκολα η έκπληξη από Τζεμπούρ. Πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει διαπιστώσει γρήγορα πόσο πολύτιμος είναι για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος και για το λόγο αυτό θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Μπορεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός να είχε θεωρηθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ μετά το διάστρεμμα που υπέστη στη Λεωφόρο, ωστόσο η κατάστασή του έχει παρουσιάσει τόσο σημαντική βελτίωση που δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή. Φυσικά ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει αν ο παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά αν τα καταφέρει θα προτιμήσει να τον έχει, έστω και στον πάγκο, μιας και όλα δείχνουν πως τη θέση του βασικού μεσοεπιθετικού θα πάρει ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Εκτός μάχης είναι ο Ντίντακ Βιλά, τη θέση του οποίου στο αριστερό άκρο αναμένεται να πάρει ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ ο συμπατριώτης του Ισπανού, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, λογικά θα μπει στην αποστολή, δίχως όμως πιθανότητες να «σπάσει» το δίδυμο Γιόχανσον-Σιμόες στο κέντρο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ προπονείται κανονικά και δείχνει σε άριστη κατάσταση, αλλά δύσκολα θα γίνει η έκπληξη και θα μπει στην αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι αρκετά «ζωηρή» η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής και υπολογίζεται πως πάνω από 15.000 θεατές θα είναι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x