Stoiximan Super League

Ελπίδες για να παίξουν Τζαβέλλας, Σάχοφ με ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τους Σάκχοφ, Λέοβατς για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, με τον πρώτο να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Στα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν, ύστερα από την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, έχουν πλέον στον ΠΑΟΚ.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει πολύ δυνατό πενθήμερο μπροστά του, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και την ΑΕΚ εντός έδρας για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης (26/10, 17:15) ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σάκχοφ και Λέοβατς που αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Ο Ουκρανός, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 74’ με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει τη θέση του, δέχθηκε χτύπημα και έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και από τη μαγνητική που έκανε τη Δευτέρα φάνηκε ότι πρόκειται για κάκωση συνδέσμων. Υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον Κροάτη μπακ, που βγήκε στο 81’ με τον Κρέσπο να τον αντικαθιστά. Έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και εντός της ημέρας θα φανεί αν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξει την Κυριακή.

Παράλληλα, ενθαρρυντικά είναι τα σημάδια για τον Γιώργο Τζαβέλλα που ενώ ήταν εκτός αποστολής βρέθηκε στο Καραϊσκάκη. Είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και την Κυριακή, αλλά τη Δευτέρα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και θα προσπαθήσει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς και έχει ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι των «δικεφάλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x