Πορτογαλία

Ελπίζει με τεσσάρα

Δε δυσκολεύτηκε κόντρα στην Πεναφιέλ η Μπράγκα, η οποία επικράτησε με 4-0 της αντιπάλου της, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superliga, που την έφερε στο -4 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Μπράγκα σάρωσε με 4-0 την Πεναφιέλ εντός έδρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στο -4 στην τέταρτη θέση από την τρίτη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και αγωνίζεται αργότερα στην έδρα της Σετούμπαλ. Οπότε, η φιναλίστ του Europa League του 2011 θα περιμένει τυχόν «στραβοπάτημα» των «λιονταριών», ώστε να ελπίζει να τους «κλέψει» τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την συμμετοχή της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν σταθερά στην τελευταία θέση και δυσκόλεψαν περισσότερο τα πράγματα για την υπόθεση παραμονής τους στην κατηγορία.

Οι νικητές θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα τέρματα, όμως αρκέστηκαν σε αυτά των Ρούμπεν Μίκαελ στο 30’ και 71’ και των Πάρδο στο 50’ και 55’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Σάντος (78’ Εντερ), Αντρέ Πίντο, Τζαβάν (68’ Σαλβαδόρ Αγκρα), Μάουρο, Λουίζ Κάρλος (64’ Τίμπα), Πάρδο, Ρούμπεν Μίκαελ, Ράφα Σίλβα, Ζοσέ Λουίς


Διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για την έξοδο στην Ευρώπη η Νασιονάλ, επικρατώντας στη Μαδέιρα 3-2 της προτελευταίας Ζιλ Βισέντε, η οποία δυσκόλεψε την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:


Παρασκευή 10/4
Αρούκα-Μπελενένσες 0-1

Σάββατο 11/4
Μποαβίστα-Μαρίτιμο 0-2

Μπενφίκα-Ακαντέμικα 5-1

Ρίο Άβε-Πόρτο 1-3

Μορεϊρένσε-Γκιμαράες 2-1

Κυριακή 12/4
Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε 3-2

Μπράγκα-Πεναφιέλ 4-0

Γκιμαράες-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21:15)

Δευτέρα 13/4
Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x