Champions League

Ελπίζει να προλάβει τη Λίβερπουλ ο Νόιερ

Αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Μάνουελ Νόιερ, σε δηλώσεις του.

Πριν από 11 ημέρες, ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε στο δάχτυλό του στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου. Έκτοτε, ο Γερμανός γκολκίπερ των Βαυαρών ήταν ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του στα τρία ματς που έδωσε σε αυτό το διάστημα.

Στις 189 Φεβρουαρίου, η Μπάγερν δίνει το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ, στους «16» του φετινού Champions League, στο «Άνφιλντ» και το… φλέγον ζήτημα είναι αν ο Νόιερ θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία του!

«Είμαστε όλοι αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι θα καθίσω ξανά κάτω από τα γκολπόστ. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι για εμένα στο Άνφιλντ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί. Έχουμε ακούσει πολλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και όποιος παρακολουθεί ποδόσφαιρο ξέρει ότι είναι ιδιαίτερη. Νομίζω ότι θα είναι δύο σπουδαία παιχνίδια», ανέφερε ο 32χρονος γκολκίπερ της πρωταθλήτριας Γερμανίας στο «ESPN».

Ο Νόιερ είναι ανυπόμονος να αντιμετωπίσει τους «κόκκινους» και αν μη τι άλλο ο Νίκο Κόβατς θα ήθελε το ίδιο. Αν η επιθυμία τους γίνει πραγματικότητα, θα φανεί σύντομα…

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x